Marrinda Herms

Hallo! Mijn naam is

MARRINDA HERMS

Ik ben grafisch ontwerper van beroep en eigenaar van Vorm van Reclame in Vaassen. Mijn stijl is kleurrijk, geïnspireerd door positiviteit, popart, grafisch ontwerp, patronen, vormen, typografie, intuïtie en energie.

Dutch contemporary artist ➕#designer #dutch #mixedmedia | inspired by meaning of life ➕ happiness ➕ mind ➕ ego ➕ soul ➕translated to modern art

Marrinda Herms
(1985)

Voor Marrinda Herms is schilderen ‘leven in het nu’, je rust en je geluk vinden van binnenuit. Dat geeft haar energie, energie die zij – via het doek – wil overbrengen aan een ander.

Marrinda’s kunstwerken trekken ieders oog, maar wie zich de rust gunt werkelijk te kijken, zal meer zien. De verschillende lagen en kleuren staan voor de lagen en kleuren in ons als mens. Wij tooien ons met een buitenkant, maar belangrijker zijn de lagen die daaronder zitten. Wie laat je zien en wie ben je werkelijk? Durf je je angsten opzij te zetten en te luisteren naar je ware ‘ik’? Over deze vraagstukken blijft Marrinda nadenken en met haar werken spoort zij je aan datzelfde te doen. Zij gunt jou namelijk ook te kunnen zijn wie je bent en daarmee te bereiken wat jij wilt bereiken.

Kleuren, patronen, letters en typografieën horen bij Marrinda, die als designer/ vormgever haar eigen reclamebureau runt. Dat zij zich veelal laat leiden door haar dromen en intuïtie, heeft haar en haar bedrijf al veel goeds gebracht. De moderne wereld, met al haar invloeden, verwachtingen en commercie, hoort dus ook bij haar. Toch waakt zij ervoor de basis in het oog te blijven houden. Dat valt niet altijd mee, en dat geeft dan weer inspiratie tot nieuwe kunst. Zo ontwikkelt zich haar leven, waarin zij altijd ruimte wil blijven maken voor haar kunst. Die kunst ontwikkelt zich nu al jaren met haar mee.

Het dagelijks leven is Marrinda’s inspiratiebron. Beelden die spontaan in haar hoofd ontstaan, vertaalt zij naar het doek. Daarbij gebruikt zij verschillende technieken en materialen. Door haar eigen positiviteit te combineren met alles wat op haar pad komt, ontstaan kleurrijke mixed media doeken. Zo’n doek spreekt een universele taal, die zij ondersteunt met regelmatig gebruik van Engelstalige quotes die haar aanspreken. Het is aan de kijkers zelf of zij het complete kunstwerk tot zich (durven) laten komen.

Naast haar vrije werk, maakt Marrinda kunst in opdracht. Spreekt haar werk je aan en zou je het willen inzetten om jouw verhaal of dat van een naaste te vertellen, dan staat zij daar graag voor open. Laat het haar weten, samen met de sfeer en de kleuren die daar voor jou bij horen. Vervolgens kan zij dat in vrijheid uitwerken en voor jou in beeld brengen.

Dutch contemporary artist | #designer #dutch #mixedmedia | inspired by meaning of life | happiness | mind | ego | soul | translated to modern art